Jobbiga jävlar del 1 av 4

Nu ska jag ge ut en bok! Eller, fyra! Del 1 kommer ut i juli 2017, del 2 i november 2017, del 3 i maj 2018 och sista och fjärde delen i november 2018.

Zak och Ting befinner sig hos sina vänner Lovisa och Janne för en flärdfull fest i deras magnifika slott. Malin, en vän till Lovisa, verkar inte må så bra och ber om att få gå undan till ett annat rum för att gråta. Ting kan inte låta bli att försöka hjälpa till. Trots att de inte lärt känna Malin ger sig Ting tusan på att fixa Malin och relationen mellan Malin och hennes man. Zak vill helst inte blanda sig i, men hänger som vanligt på ändå. Det visar sig bli ett lite större projekt än någon av dem någonsin hade kunnat tänka sig.

Titel: Zak&Ting Jobbiga jävlar del 1 av 4
Antal sidor: 60 sidor i färg.
Storlek: B5 (170×240 mm)
Ca.pris: 79:-

Finns att köpa i alla webbhandlar.