Jobbiga jävlar del 3 av 4. Ute i maj! Förhandsbeställ nu.

I maj 2018 ges boken Zak&Ting: Jobbiga jävlar del 3 av 4 ut.

När man inte vet hur lång en resa kommer att vara är det lätt att förlora både sig själv och varandra på vägen. Det får Zak, Ting och Malin erfara på sin långa och strapatsrika resa ut ur helvetet. De tre råkar ut för allt värre faror som hotar att slå ihjäl, dränka, sluka och förgöra dem.

I denna tredje del av Jobbiga jävlar får vi bland annat träffa blodtörstiga amazoner och vi får reda på vad änglar gör i himlen. De tre blir mer osams än någonsin förr, så osams att det kanske blir deras död. Ska de lyckas använda sina olika personligheter och kunskaper för att överleva? Kanske är de själva sina egna värsta fiender…

Dessutom! Ett nytecknat äventyr med självaste Belsebub i huvudrollen som extramaterial. Här får vi följa med på en dag i Belsebubs liv och se hur han har det på jobbet. Vad gör han? Har han en chef? Vem är egentligen chef i helvetet?

Läs några sidor ur boken:

Jobbiga jävlar del 3 (länk till pdf) : förhandstitt

Under perioden 28 mars – 4 maj kunde man förhandsbeställa boken. De som förhandsbeställde boken fick extra premier:


Zak&Ting har synts i serietidningen Nemi, med korta avslutade äventyr. Nu tillbaka i en lång, sammanhängande historia som sträcker sig till helvetet och tillbaka igen.

Yvette Gustafsson är serietecknare och illustratör bosatt i Göteborg. Förutom Zak&Ting gör hon vetenskapsserier till Populär Astronomi och jobbar med bland andra Universeum för att mixa vetenskap med populärkultur och hon lär barn och ungdomar (och ibland även vuxna) att berätta i både ord och bild.