Feltänkt – serie på Instagram av Yvette Gustafsson

Feltänkt är en Instagram-anpassad serie som är delvis självbiografisk, med fokus på humor och feltänk. Den publiceras en gång i veckan, på tisdagar, och däremellan publicerar jag en massa stories med roligt innehåll. Feltänkt har en egen Patreon-sida: http://patreon.com/ajwett där man får mer än om man bara följer på Instagram.

Kontakta mig för publiceringsalternativ: yvette.gustafsson@gmail.com

Patreon

För att kunna stötta mitt skapande och att kunna sätta mig ned varje vecka och göra en ny serie finns möjligheten att stötta mig på Patreon. För så lite som 1 dollar/månad får man varje veckas serie mailad till sin e-post. Man får också blogginlägg som är hemliga för alla utom givarna. Ger man så mycket som 3 dollar/månad får man även alla årets serier samlade i ett fanzine, som postas hem till en.

Become a Patron!

Statistik

Feltänkt, nu också på Facebook!

Följ Feltänkt på Facebook