Feltänkt – Ny serie av Yvette Gustafsson

Nytt år, nya mål i sikte. Ett projekt jag haft i kikaren ett tag är att göra en Instagram-anpassad serie som är det nya stripp-serie-formatet, skulle man kanske kunna säga. Den publiceras en gång i veckan, på tisdagar, och däremellan publicerar jag en massa stories med roligt innehåll.

Serien publiceras under hela 2019 till en början, efter det får vi se vad som hänt. Målet är att få den publicerad i en tidning eller en hemsida, blogg eller liknande. Kontakta mig för publiceringsalternativ: yvette.gustafsson@gmail.com

Prenumerera gärna på serien på Instagram och var inte rädda för att dela och kommentera, då hittar fler dit! <3

Patreon

För att kunna stötta mitt skapande och att kunna sätta mig ned varje vecka och göra en ny serie finns möjligheten att stötta mig på Patreon. För så lite som 1 dollar/månad får man varje veckas serie mailad till sin e-post. Man får också hemliga blogginlägg som är hemliga för alla utom givarna. Ger man så mycket som 3 dollar/månad får man även alla årets serier samlade i ett fanzine, som postas hem till en.

Become a Patron!

Statistik

Feltänkt, nu också på Facebook!

Följ Feltänkt på Facebook