Feltänkt – serie på Instagram av Yvette Gustafsson

Feltänkt är en Instagram-anpassad serie som är delvis självbiografisk, med fokus på humor och feltänk. Den publiceras en gång i veckan, på tisdagar, och däremellan publicerar jag en massa stories med roligt innehåll. Feltänkt har en egen Patreon-sida: http://patreon.com/ajwett där man får mer än om man bara följer på Instagram.

Kontakta mig för publiceringsalternativ: yvette.gustafsson@gmail.com

 

Patreon

För att kunna stötta mitt skapande och att kunna sätta mig ned varje vecka och göra en ny serie finns möjligheten att stötta mig på Patreon. För så lite som 1 dollar/månad får man varje veckas serie mailad till sin e-post. Man får också blogginlägg som är hemliga för alla utom givarna. Ger man så mycket som 3 dollar/månad får man även alla årets serier samlade i ett fanzine, som postas hem till en.

Become a Patron!

Feltänkt nr 1: Trötthetens faser

I mars 2020 kom den första boken som samlar alla avsnitt från 2019, som avhandlar trötthet och kaffe, produktivitet, saker som hänt, saker som aldrig hänt (men mycket väl hade kunnat hända), huvudvärk och vänskap.

Boken finns i butiken här på uvett.se/butik, Vildhallons webbshop, AdLibris, Bokus, CDON och andra webbokhandlar.

Statistik

Recensioner från läsarna:

Följ Feltänkt på Facebook

Publiceringar

Herman Hedning nr 2 2020

Herman Hedning nr 04 2020