Illustration

LEAs festival

Vill du bli arrangör? Eller inspirera ungdomar till att bli det? Beställ boken Leas festival! En sannsaga om längtan efter att det ska hända något kul där du bor, och att faktiskt kunna fixa det själv!

Lilla Edets kommun och Kultur i Väst bjöd in ungdomar till en arrangörsutbildning, och resultatet blev LEA – Lilla Edets Arrangörsförening som gjorde två evenemang under kurstiden. Och i bokform fick vi Leas festival!

Läs mer om projektet

Förälder i nytt land

En handledning till kursen “Förälder i nytt land” som är en föräldrastödskurs för nyanlända i Sverige. Kursen är utvecklad som komplement och fördjupning till kursen i samhällsorientering som ges på Integrationscentrum, Göteborgs stad, där föräldrastödskurser har genomförts med nyanlända föräldrar sedan 2015.

Jag gjorde åtta stora illustrationer som visade olika familjesituationer och sex mindre illustrationer med mer känslomässig anknytning för att passa i handledningsmaterialet. 

Läs mer om projektet

MECH

barn- och ungdomsboken MECH möter vi de tre vännerna Hilda, Kritekar och Jari. Under sommarlovet upptäcker de några undangömda stridsrobotar på skrotupplaget där Hilda bor. Vem robotarna tillhör är högst oklart men de verkar vara eftertraktade. Varför skulle annars män i svarta skåpbilar och flaxande helikoptrar röra sig i området?

Läs mer om projektet

Partille Bo kalender 2018

“Både närheten och helheten” var ledstjärnan för 2018 års kalender från PartilleBo och det jag fick fokusera på när jag gjorde 12 st. illustrationer som speglar kommunens platser och aktiviteter. Den vita björnen är PartilleBo:s maskot och fick huvudrollen i illustrationerna.

Läs mer om projektet här

En ny teckning varje dag i oktober 2022, tuschad på ett tema. Köp en bild via Tradera och skänk pengar till Naturskyddsföreningen!

Läs mer här