Kontakt

Yvette Gustafsson
tel. 073 926 05 96
mail: yvette.gustafsson@gmail.com

Anlita mig!

Serier och illustration
Har du ett manus till en serie eller bok? Jag jobbar med serier och bokmanus som är antagna hos förlag eller har en budget för produktion.

Storyboard
Behöver du visualisera något snabbt inför t.ex. filmning eller konceptualisering? Jag ritar människor i olika miljöer och situationer efter manus eller koncept.

Graphic facilitation/Sketch Notes
Har ni ett möte på G eller workshop med många inblandade? Jag sammanfattar det som sägs genom att rita serier på plats, under tiden som det sägs. Det sammanfattar vad som sägs utan att bli en transkribering. Efteråt finns ett material som sammanfattar vad som sägs med symboler, människor och pratbubblor.

2015-02-10 15.01.10

Informativa utställningar
Jag har jobbat med bl.a. Universeum och Forum för Levande historia för att illustrera tekniska och samhälleliga begrepp som behöver föras fram på ett lättsamt men informativt sätt.

Workshops i serieteckning
Workshops i teckning och historieberättande. Från 1 – 5 gånger, för alla åldrar!

Det här är bara några exempel på projekt. Kontakta mig gärna om du har ett spännande projekt på gång! Arvode varierar beroende på projekt.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

I mitt nyhetsbrev skriver jag om projekt jag har gjort och som jag vill jobba mer med. Jag skickar ut det till företag som jag kan tänka mig att jobba med. Är du nyfiken och vill ha uppdateringar på vad jag gör? Läs föregående nyhetsbrev (i tillgängliga i rullisten under “Nyhetsbrev”) och skriv upp dig på kommande nyhetsbrev nedan:

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

* indicates required 

Äldre nyhetsbrev
För dig som är nyfiken på vad som stått i tidigare nyhetsbrev:

Nyhetsbrev #2 Publicerat 17 februari 2015
Nyhetsbrev #3 Publicerat 24 mars 2015
Nyhetsbrev #4 Publicerat 12 maj 2015
Nyhetsbrev #5 Publicerat aug 2015
Nyhetsbrev#6 Publicerat 5 okt 2015
Nyhetsbrev #7 Publicerat 22 dec 2015
Nyhetsbrev #8 Publicerat 10 feb 2016
Nyhetsbrev #9 Publicerat 1 juni 2016