Serier

Kodlabbet

Universeums sommaraktivitet sommaren 2017 handlade om programmering och kod. Mitt jobb var att på ett lättsamt sätt förklara det historiskt och beskriva ämnet. Det fanns även arbetsstationer där besökare kunde testa på principerna för kod och programmering, vilka jag också illustrerade.

Läs mer här

Populär Astronomi

Populär Astronomi är ett svenskt magasin om astronomi som kommer ut fyra gånger per år. I varje nummer ritar jag serien Infosfären, som har olika teman i varje nummer.

Läs mer här

Zak&Ting

Zak&Ting träffades 2006, då Ting blev utputtad ur himlen och landade rakt på Zak, vars jobb var att lägga sniglar i folks trädgårdar.

Zak&Ting publicerades i serietidningen Nemi under två år (2007-09), och sedan dess publicerats som webbserie och getts ut i små upplagor.

Läs mer här

Feltänkt


Feltänkt är en Instagram-anpassad serie som är delvis självbiografisk, med fokus på humor och feltänk. Den publiceras en gång i veckan, på tisdagar, och däremellan publicerar jag en massa stories med roligt innehåll. Feltänkt har en egen Patreon-sida: http://patreon.com/ajwett där man får mer än om man bara följer på Instagram.

Läs mer här