Feltänkt nr 5: Orka!

Format Pocket
Språk Svenska
Serie Feltänkt (del 5)
Antal sidor 64
Utgivningsdatum 2024-04-15
Upplaga 1
Förlag Uvett
Illustratör/Fotograf Yvette Gustafsson
Dimensioner 180 x 110 x 53 mm
Vikt 60 g
SAB Hci
ISBN 9789198598278

“Orka!” Är det en peppande uppmaning eller en ogillande muttring? Ibland vill man bara säga “Orka!” och sätta sig på en isolerad liten ö. Eller till och med vara en ö. Men ingen människa är en ö.

Feltänkt: Orka! är tyvärr inte en självhjälpsbok, men den kan eventuellt erbjuda igenkänning. Det kan i sin tur hjälpa dig att komma ihåg att böja på knäna när du landar, påminna dig om att du inte får fyrkantiga ögon av att se på TV och kanske att stanna upp en stund för att fundera på skillnaden mellan en permanent marker och en whiteboardpenna.

Här samlas alla avsnitt från Instagramkontot @feltankt under 2023. Nytt avsnitt kommer varje tisdag och bildar en sorts loggbok över vår samtid. Varje Feltänkt-bok kan läsas fristående.

Feltänkt är för dig som är 30-någonting och uppåt som vill känna att det inte bara är du som tänker fel ibland.

Yvette Gustafsson är serietecknare och illustratör bosatt i Göteborg. Förutom Zak&Ting gör hon vetenskapsserier till Populär Astronomi och serien Feltänkt känner du igen från Instagram, men också Västtrafiks kampanj för vett och etikett i kollektivtrafiken och tidningen Faktum.

Ladda ner “Utdrag ur Feltänkt nr 5: Orka!”

utdrag-ur-Feltankt-bok-5.pdf – Nedladdad 83 gånger – 11,76 MB