Titlar

Feltänkt nr 2: Nationella provet

Serien Feltänkt publiceras på Instagram på veckans jobbigaste dag: tisdagar. Det handlar om att vara 30-någonting i coronans Sverige. Här samlas alla avsnitt av Feltänkt från 2020. Det är högt och lågt mellan ämnen. Toalettpapper och pasta bunkras, det vanliga livet saknas och minnen från en tid som flytt kommer upp till ytan.

“Situationer som alla oavsett han/hon/hen-gender på ett eller annat sätt kan identifiera sig med. Ibland utifrån berättaren och som i mitt fall ofta utifrån den intet ont anande sambon i historierna.”

Se i butiken

Feltänkt nr 1: Trötthetens faser

Serien Feltänkt publiceras på Instagramkontot @feltankt med ett avsnitt i veckan. Serien är inte bara en serie, det är en samlingsplats för alla som någon gång tänkt lite fel, sagt fel eller gjort fel.

Det visar sig att ganska många tänkt ungefär lika fel vid något tillfälle, så det kanske inte är så farligt ändå.Här samlas alla avsnitt från 2019, som avhandlar trötthet och kaffe, produktivitet, saker som hänt, saker som aldrig hänt (men mycket väl hade kunnat hända), huvudvärk och vänskap.

Se i butiken

Omslag och kapitelbilder

MECH av Björn Florén

MECH handlar om tre barns sommarlovsäventyr någonstans i Sverige och beskrivs av förlaget som ”en blandning mellan Pippi Långstrump, Skrotnisse och TV-serien Stranger Things”.

Författaren Björn Florén är född och uppvuxen i Småland där han bor med fru och två söner. Till vardags är han högstadielärare i svenska och engelska.

Barn- och ungdomsboken MECH är Björn Floréns författardebut som är vackert illustrerad av serietecknaren Yvette Gustafsson (som bland annat är känd för serien Ängeln och Demonen i serietidningen Nemi).

Zak&Ting: Jobbiga jävlar del 1

Zak&Ting: Jobbiga jävlar del 2

Zak&Ting: Jobbiga jävlar del 3

Zak&Ting: Jobbiga jävlar del 4

Ordningen upprätthålls alltid

Ordningen upprätthålls alltid dör människor som flugor. Girigheten och våldet talar sitt tydliga språk. Paranoian, misstänksamheten och hämndbegäret härskar. Här stiftar läsaren bekantskap med påhittiga brevbombare, lättlurade undercoversnutar, alienerade bankrånare och missförstådda poeter som vill lämna litteraturen för att gå in i fullständig aktion. Autentiska rättsfall samsas med vansinniga fantasifoster.

Detta är författaren Pär Thörns första deckare, illustrerad av ett flertal av Sveriges mest namnkunniga serietecknare.

Bortom rätt och fel. Kapitelillustrationer.

Bortom rätt och fel

Vad gör Rabbi Zusia så rädd inför mötet med Gud?Hur ska Nasreddin Hodja bli av med alla maskrosor och varför rakade lärarinnan av sig håret?Svaren på dessa frågor och 27 andra berättelser har du i din hand. Historierna kommer från olika delar av världen och säger alla någonting om vad det innebär att vara människa. De varvas med reflektioner, citat och öppna frågor som bjuder in dig till en resa ut i världen och in i dig själv.

Drömresan

En resa runt jorden i fantasins värld. Finns att läsa på Tapas.io som webbserie https://tapas.io/episode/146944

Kan även läsas på YouTube:

Kalle Hizz

Har publicerats i minialbum, finns numer bara som webbserie på Tapas.io: https://tapas.io/series/Kalle-Hizz

Slutsålda titlar

Wish 1+2

Vad händer när man låter andra köra över en alltför länge? Ska man leva sig in i den rollen eller ta tag i saken? Kanske kommer någon till undsättning…

Del 1 är slutsåld, men del 2 kan läsas fristående.

I hate London

Vad ska man göra när man är nyutexaminerad och tycker att lilla landet Lagom är för litet? Man drar till London!

Det här är historien om när jag flyttade till London. Jag trodde allt skulle bli fantastiskt och allt skulle vara superenkelt. Jag hade fel.

I hate London är en självbiografisk berättelse som de flesta som varit i London kan relatera till, oavsett om de älskar eller hatar den stora staden.

I hate London var utan tvivel det bästa köpet jag gjort under Comic Con. Har läst den flera gånger för den är så himla klockren. Var kan jag köpa mer av dina serier? Du har nu fått ännu ett troget fan!