Titlar

Zak&Ting: Jobbiga jävlar. Fyra delar

Zak och Ting befinner sig hos sina vänner Lovisa och Janne för en flärdfull fest i deras magnifika slott. Malin, en vän till Lovisa, verkar inte må så bra och ber om att få gå undan till ett annat rum för att gråta. Ting kan inte låta bli att försöka hjälpa till. Trots att de inte lärt känna Malin ger sig Ting tusan på att fixa Malin och relationen mellan Malin och hennes man. Zak vill helst inte blanda sig i, men hänger som vanligt på ändå. Det visar sig bli ett lite större projekt än någon av dem någonsin hade kunnat tänka sig.

Jobbiga jävlar är ett äventyr som sträcker sig till helvetet och tillbaka. Man kan säga att det är en modernare variant av Dante’s inferno/Den gudomliga komedin.

Titel: Zak&Ting Jobbiga jävlar del 1 av 4
Antal sidor: 60 sidor i färg, del 4: 72 sidor.
Storlek: B5 (170×240 mm)
Ca.pris: 79:-

Finns att köpa i butiken samt hos nätbokhandlare.

I hate London framsida

I hate London

Vad ska man göra när man är nyutexaminerad och tycker att lilla landet Lagom är för litet? Man drar till London!

Det här är historien om när jag flyttade till London. Jag trodde allt skulle bli fantastiskt och allt skulle vara superenkelt. Jag hade fel.

I hate London är en självbiografisk berättelse som de flesta som varit i London kan relatera till, oavsett om de älskar eller hatar den stora staden.

I hate London var utan tvivel det bästa köpet jag gjort under Comic Con. Har läst den flera gånger för den är så himla klockren. Var kan jag köpa mer av dina serier? Du har nu fått ännu ett troget fan!

Digitala serier

dromresan-framsida-sv

Drömresan

En resa runt jorden i fantasins värld. Finns att läsa på Tapas.io som webbserie https://tapas.io/episode/146944

Kan även läsas på YouTube:

Kalle Hizz

Har publicerats i minialbum, finns numer bara som webbserie på Tapas.io: https://tapas.io/series/Kalle-Hizz

Slutsålda titlar

featuredwish

Wish 1+2

Vad händer när man låter andra köra över en alltför länge? Ska man leva sig in i den rollen eller ta tag i saken? Kanske kommer någon till undsättning…

Del 1 är slutsåld, men del 2 kan läsas fristående.

Titlar hos andra utgivare