Feltänkt – serie på Instagram av Yvette Gustafsson

Feltänkt är en Instagram-anpassad serie som är delvis självbiografisk, med fokus på humor och feltänk. Den publiceras en gång i veckan, på tisdagar, och däremellan publicerar jag en massa stories med roligt innehåll. Feltänkt har en egen Patreon-sida: http://patreon.com/ajwett där man får mer än om man bara följer på Instagram.

Kontakta mig för publiceringsalternativ: kontakt@uvett.se

 

Patreon

För att kunna stötta mitt skapande och att kunna sätta mig ned varje vecka och göra en ny serie finns möjligheten att stötta mig på Patreon. För så lite som 9 kr/mån får man varje veckas serie mailad till sin e-post. Man får också blogginlägg som är hemliga för alla utom givarna. Ger man så mycket som 45 kr/månad får man även alla årets serier samlade i en bok, som postas hem till en. Man får också ett eget porträtt i Feltänkt-stil, med mera (läs mer nedan)

Become a Patron!

Böcker

I mars 2020 kom den första boken som samlar alla avsnitt från 2019, som avhandlar trötthet och kaffe, produktivitet, saker som hänt, saker som aldrig hänt (men mycket väl hade kunnat hända), huvudvärk och vänskap. Därefter kom ett år av ett det riktiga Nationella provet för att se om vi kunde lära oss att tvätta händerna ordentligt. 2021 var året då vi potentiellt hade energi, men osäkert om vi kunde använda den, för det var kanske fortfarande pandemi. 2022 var det dags att komma tillbaka till livet som vi kände till det, fast det kändes lite ovant.

Böckerna finns i butiken här på uvett.se/butik, Vildhallons webbshop, AdLibris, Bokus, CDON och andra webbokhandlar.

Feltänkt i fysiska butiker:

  • Bok&Bord, Färgaregatan 20b, Alingsås
  • Seriehörnan, Sveagatan 3, Göteborg
  • Science Fiction-bokhandeln, Kungsgatan, Göteborg

Statistik

Recensioner från läsarna:

Följ Feltänkt på Facebook

Publiceringar

Herman Hedning nr 2 2020

Herman Hedning nr 4 2020