Kurs i Clip Studio Paint för Moderskeppet

Nu kan du som funderat på att börja jobba digitalt med Clip Studio Paint med dina bilder gå en kurs hos Moderskeppet som går igenom grunderna i programmet. Kursen fokuserar på hur du ska använda programmet första gången du träffar på det, och du gör det i din egen takt. För att gå igenom kursen behöver du en dator eller en ritplatta med Clip Studio Paint installerat.

Kursen hjälper dig från din allra första bild, till att gå igenom Menyer, Penslar, Lager, Material, Färgläggningens grunder, tips och tricks för olika enheter och till sist hur du exporterar din bild.

Som medlem hos Moderskeppet får du tillgång till Alla kurser samtidigt!

Testa Moderskeppet till 10% rabatt

Som lärare vid Moderskeppet har jag möjlighet att ge dig 10% rabatt på ditt första köp av medlemskap. Använd den här länken så får du automatiskt rabatten när du kommer fram till kassan: Testa Moderskeppet