Föreläsning: Håll en digital workshop

Det senaste året har de digitala workshoparna fått ett uppsving – helt enkelt för att vi har varit tvungna att ställa om till ett digital arbetssätt. Många workshops ställdes in, arbetstillfällen förlorades.

Nu behöver man kanske tänka på att kunna erbjuda sin kurs digitalt, inte bara ur smittspridningssynpunkt, utan också för att kunna nå ut med sin kunskap till områden och regioner dit man har svårt att ta sig fysiskt. Ibland kan det vara en fördel att jobba online!

Den här föreläsningen går igenom:

  • Fördelar och nackdelar med digitala workshops
  • Förutsättningar, förberedelser och förväntningar
  • Klassens/gruppens förutsättningar
  • Material, programvaror, hårdvaror, m.m.
  • Hur får jag till min första workshop?

Tidsåtgång: ca 45 min + tid för frågor.

Föreläsningen kan förstås hållas digitalt 🙂

Boka via kontakt@uvett.se

Photo by Sigmund on Unsplash