Info för återförsäljare

Skärmavbild 2021-11-14 kl. 19.25.28.png

Zak&Ting: Helveteskatten

I en liten sömnig sommar-stugeby leker Zak&Ting kurragömma. Ting råkar hitta en katt från helvetet. De blir vänner med en lokalbo och allt går överstyr när sommargästerna får nys om en skatt. Vem hittar den först?

Ett nytt äventyr på 24 sidor med en massa glimtar till saker du känner igen och så lite nytt. Som ett Zak&Ting-äventyr ska vara!

f-pris 20:-

(rek. pris till kund 40:-)

Skärmavbild 2021-11-14 kl. 19.25.34.png

Feltänkt nr 1: Trötthetens faser

Serien Feltänkt publiceras på Instagramkontot @feltankt med ett avsnitt i veckan. Serien är inte bara en serie, det är en samlingsplats för alla som någon gång tänkt lite fel, sagt fel eller gjort fel. Det visar sig att ganska många tänkt ungefär lika fel vid något tillfälle, så det kanske inte är så farligt ändå.

Här samlas alla avsnitt från 2019, som avhandlar trötthet och kaffe, produktivitet, saker som hänt, saker som aldrig hänt (men mycket väl kunnat hända), huvudvärk och vänskap.

f-pris 30:-

Feltänkt nr 2: Nationella provet

2020: vilket år! 

Vem hade kunnat ana att det skulle bli så här? Karantän, inkomstbortfall, sjuka vänner och släktingar och stundtals allmän hysteri kring toalettpapper. Det är svårt att skratta åt, men mitt i allt kanske det går att hitta några ljusglimtar.

Serien Feltänkt följer med i tiden med ett avsnitt i veckan, hela året runt.

Serien Feltänkt publiceras på Instagram på veckans jobbigaste dag: tisdagar. Det handlar om att vara 30-någonting i coronans Sverige.

Här samlas alla avsnitt av Feltänkt från 2020. Det är högt och lågt mellan ämnen. Toalettpapper och pasta bunkras, det vanliga livet saknas och minnen från en tid som flytt kommer upp till ytan.

f-pris 30:-

Feltänkt nr 3: Potentiell energi

Året då allt skulle återgå till det normala efter pandemin. Året då du kanske ville orka saker men det gick inte hela vägen fram.

Feltänkt 2021 handlade om att leva på I-landshoppet om att få sitta stilla i ett annat land, vänta och hålla ut mellan alla Zoom-möten och någonstans hitta potentiell energi.

Format: Pocket
Språk: Svenska
Serie: Feltänkt (del 3): Potentiell energi
Antal sidor: 64
Utgivningsdatum 2022-04-15
Upplaga: 1
Förlag: Uvett
Illustratör, författare: Yvette Gustafsson
SAB: Hci
ISBN: 978-91-985982-3-0

F-pris: 30:-

Zak&Ting: Jobbiga jävlar

Zak&Ting har synts i serietidningen Nemi, med korta avslutade äventyr. Nu tillbaka i en lång, sammanhängande historia som sträcker sig till helvetet och tillbaka igen. Det började 2009 med en idé att berätta om “Jobbiga människor” som något som inte är en konstant, något relativt. Och förstås ett roligt äventyr, med värme, humor och kärlek på samma gång! Efter åtta år av hårt arbete och många möten med inspirerande människor är det äntligen klart. Häng med på en resa som tar dig till oanade höjder såväl som djupa dalar. Allt kan hända!

Det är en sammanhängande historia i fyra delar. Säljs med fördel i helt packe om alla fyra delar.

I del 1 av 4 av Jobbiga jävlar:Zak och Ting befinner sig hos sina vänner Lovisa och Janne för en flärdfull fest i deras magnifika slott. En vän till Lovisa verkar inte må så bra och vill gå undan till ett annat rum för att gråta. Ting kan inte låta bli att försöka hjälpa till. Zak vill helst inte blanda sig i, men hänger som vanligt på ändå. Det visar sig bli ett större projekt än någon av dem någonsin hade kunnat tänka sig.

Format: Häftad
Språk: Svenska
Serie Jobbiga jävlar (del 1)
Läsålder: Unga vuxna
Antal sidor: 60
Utgivningsdatum: 2017-06-28
Upplaga: 1
Förlag: Uvett
Illustratör/Fotograf: Yvette Gustafsson
Dimensioner: 240 x 170 x 3 mm
Vikt: 159 g
ISBN9789198257236

f-pris: 50:-

Del 2

I del 2 av 4 av Jobbiga jävlar: Zak&Ting hamnar i helvetet efter den stora jordbävningen, och de har fortfarande Malin med sig. Eftersom de inte är människor som kan stryka med i en jordbävning så tillhör de egentligen inte helvetet, och spenderar sina dagar med att driva runt och se andras hemska straff. Till sist erbjuder Belsebub dem en väg ut ur helvetet, men det är inte en lätt väg. Det som väntar dem är sju olika helveten, sju olika sätt att förgås…

Format: Häftad
Språk: Svenska
Serie Jobbiga jävlar (del 2)
Läsålder: Unga vuxna
Antal sidor: 58
Utgivningsdatum: 2017-11-09
Upplaga: 1
Förlag: Uvett
Illustratör/Fotograf: Yvette Gustafsson
Dimensioner: 240 x 170 x 3 mm
Vikt: 163 g

ISBN: 9789198257243

f-pris: 50:-

När man inte vet hur lång en resa kommer att vara är det lätt att förlora både sig själv och varandra på vägen. Det får Zak, Ting och Malin erfara på sin långa och strapatsrika resa ut ur helvetet. De tre råkar ut för allt värre faror som hotar att slå ihjäl, dränka, sluka och förgöra dem.

I denna tredje del av Jobbiga jävlar får vi bland annat träffa blodtörstiga amazoner och vi får reda på vad änglar gör i himlen. De tre blir mer osams än någonsin förr, så osams att det kanske blir deras död. Ska de lyckas använda sina olika personligheter och kunskaper för att överleva? Kanske är de själva sina egna värsta fiender…

Format: Häftad
Språk: Svenska
Serie Jobbiga jävlar (del 3)
Läsålder: Unga vuxna
Antal sidor: 60
Utgivningsdatum: 2018-05-05
Upplaga: 1
Förlag: Uvett
Illustratör/Fotograf: Yvette Gustafsson
Dimensioner: 240 x 170 x 3 mm
Vikt: 159 g
ISBN 9789198257250

f-pris: 50:-

Del 4

Zak, Ting och Malin har blivit åtskilda från varandra och nu måste de komma till tals med vad som kan vara deras värsta fiende någonsin – dem själva. Hur länge kan man kämpa mot sin egen spegelbild? För evigt, verkar det som. Går det ens att vinna mot sina egna värsta tankar?

Häng med i det fartfyllda äventyret och få reda på om och hur Zak&Ting tar sig igenom de faror som väntar på vägen ut ur helvetet. Kommer Malin hänga med dem för evigt nu? Svaret på det och på gåtan som gjorde att de hamnade i helvetet avslöjas äntligen!

Format: Häftad
Språk: Svenska
Serie Jobbiga jävlar (del 4)
Läsålder: Unga vuxna
Antal sidor: 60
Utgivningsdatum: 2018-11-04
Upplaga: 1
Förlag: Uvett
Illustratör/Fotograf: Yvette Gustafsson
Dimensioner: 240 x 170 x 3 mm
Vikt: 159 g
ISBN 9789198257274

f-pris: 50:-