Portfolio – utställningar

Jag gör så mycket och jag har några olika utställningar jag gärna sätter upp hos er!

Collage-konst

Rymdtema: Infosfären

Äventyrsserier för alla åldrar: Zak&Ting

Feltänkt – för alla tänker fel

Collage-konst

Mina collage är det som bäst lämpar sig för att se originalen. I några få fall finns det prints, men de ska ses i verkligheten för bästa effekt. De är handgjorda och i varierande storlek, men har alla schyssta texturer, med imperfektioner och lager på lager av papper och färg för att bygga en lyster i dess uttryck som är surrealistiskt.

Passar utställningar som är bevakade eller åtskilda (inglasat/monter etc)

Faces in time
Festen
Donnan (såld)
Roses
Havet
Ingen titel
Butterfly
Ljus och mörker
Ingen titel

Rymdtema: Infosfären

Sedan 2016 har jag ritat serien Infosfären till tidningen Populär Astronomi. Hittills 30 avsnitt av serien har kommit ut. Utställningen består av utskrifter av serien i större format. Om det finns tillgång till glasmontrar finns det också möjlighet till att visa originalskisser från skissböcker samt göra installationer med skulpturer av objekt i rymden (raketer, planeter, m.m.)

Passar utmärkt att kombinera med prat om rymden med mig eller någon annan inom fältet.

Äventyrsserier för alla åldrar: Zak&Ting

Med ett charmigt radarpar som träffades 2006 får man i den här utställningen läsa deras första äventyr på 6 st. inramade A3. Därtill finns en stor samling av serieoriginal som också går att ställa ut, men inte obevakat. Om digitala skärmar finns så kan man göra en digital utställning där äventyren visas i sekvens.

Skulpturer i form av små kritter (medhjälpare i Underjorden) i lera och helveteskatt finns att ställa ut (bevakat/i glasmonter)

Sida nr 35 ur Zak&Ting: Jobbiga jävlar del 3 av 4
Sida nr 33 ur Zak&Ting: Jobbiga jävlar del 1 av 4
Sida nr 19 ur Zak&Ting: Jobbiga jävlar del 1 av 4
Skulptur: Helveteskatt

Feltänkt: för alla tänker fel

Serien Feltänkt som publicerats på Instagram sedan 1 januari 2019, att ställas ut i olika format beroende på utrymme. För att göra något mer kan man göra aktiviteten “Jag tänkte fel-lådan” där man kan stoppa ned små hemligheter där man berättar hur man tänkt fel någon gång. För alla tänker fel lite då och då.

Kan kombineras med författarbesök.