14 april – 31 maj: Crowdfundingprojekt för att göra Zak & Ting till bok

Sedan jag började göra Zak & Ting för sex år sedan har det legat och grott en önskan om att göra en tryckt bok och nu är det dags, för sjutton!

Första äventyret som gick i Nemi 2007, där Zak & Ting möts första gången.

Jag har nu samlat alla äventyren som publicerades i serietidningen Nemi 2007-2009 och lagt till ett specialtecknat äventyr som inte kom med i tidningen. Dessutom får ni se material som ströks ur Nemi, samt extramaterial (t.ex hittills opublicerade skisser) – vad väntar ni på? Vi kan se till att det blir verklighet.

Boken är ännu inte tryckt, eftersom jag gillar crowdfundingprojekt så vill jag prova det och se hur stort intresset kan vara för att köpa de olika produkterna. Jag vill försöka nå så många som möjligt, och jag vet att det finns fans där ute som inte har en aning om att jag håller på med det här just nu, så snälla hjälp till att sprida projektet så att de får reda på att det här finns! Jag saknar dem 🙂

För att det här ska hända behöver jag ett litet startkapital, 5 000:- för att få boken, affischen och T-shirten att hända. Du betalar inte allt nu, du betalar bara 25:-, och då är PDF:en av boken garanterat din. Resten av summan betalar du om jag har nått mitt mål och hunnit administrera alla leveranser. När jag skickar sakerna till dig får du en fin faktura av mig (minus de första 25 kronorna, förstås). Så vet du att du får det du betalar för! Portot ingår i alla nivåer av projektet.

Jag har massor av godsaker att bjuda på, här kommer det:

Såhär ser framsidan ut ännu så länge. Som ni ser är det inte riktigt färdigt än :O

Såhär ser framsidan ut ännu så länge. Som ni ser är det inte riktigt färdigt än :O


PDF av boken,
64 sidor med äventyren som varit med i Nemi 2007-2009 plus ett nytt, opublicerat äventyr samt skisser, refuserade sidor och annat smått och gott.

25:-

Affisch
Du får en A2-affisch, specialgjord för detta crowdfundingprojekt, självklart är den signerad av mig!
70:-

Boken
Du får boken, 64 sidor i färg med alla äventyren som publicerats i Nemi 2007 – 2009 plus ett nytt, opublicerat äventyr samt skisser, refuserade sidor och annat smått och gott. Självklart är boken signerad av mig.
130:-

Bok + affisch
Boken på 64 sidor samt en affisch som är specialgjord för detta crowdfundingprojekt, både bok och affisch är självklart signerade av mig!
200:-

Endast T-shirt
Kanske har du köpt paketet med 10 böcker, kanske bara vill ha PDFen eller kanske bara tycker att tröjan är niiiice och vill köpa en i present till dig själv eller någon du känner. Då kan man köpa bara tröjan. Bra, va?

Ännu så länge ser trycket ut så här... Jätte-O-färdigt :(

Ännu så länge ser trycket ut så här… Jätte-O-färdigt 🙁

Tröjan är gjord i 100% bomull och tillverkas av Spreadshirt.
250:-

Bok och T-shirt.
Förutom boken får du även en affisch som är specialgjord för detta crowdfundingprojekt. T-shirten är gjord i 100% bomull och tillverkas av Spreadshirt.
350:-

Endast original
Om du inte vill ha både bok och original, kanske för att du vill köpa flera original(kanske ett till en kompis och ett till dig själv?) så går det utmärkt att köpa endast original. Det finns bara ett original/sida, så vad som finns att välja beror på vilka som finns kvar.
500:-

Bok och serieoriginal
Förutom boken får du även ett serieoriginal från ett av äventyren. Det finns bara ett original/sida, så här är det up for grabs och enligt överenskommelse med vad som finns kvar!
600:-

10 ex av boken
20% mängdrabatt, holy crap!! Är du återförsäljare av böcker, eller vill hjälpa till att sälja böcker, eller är ni flera som vill ha boken och vill ha rabatt? Då är det enkelt att köpa 10 stycken på en gång, så får ni direkt 20% rabatt. Härligt, eller hur?! 
OBS! Porto ingår till En mottagare
870:-

Stora paketet
Du vill ha allt! “Allt” innebär alltså att du vill ha Affisch, Bok, T- shirt samt ett serieoriginal. Självklart får du allt skickat till dig i ett stort paket med posten.
1000:-

Jag ritar en serie enligt ditt eget manus. 1 sida i färg.
Här finns det alltså möjlighet att beställa flera sidor, om du har ett långt manus. Det behöver inte vara en Zak&Ting-serie, men det får det gärna vara. Jag ritar inte barnförbjudet material, dvs. porr eller överdrivet våld och jag ritar i den stil jag ritar, så det kom- mer att bli svårt att be mig rita i någon speciell stil. I övrigt kommer jag att göra mitt bästa för att tillgodose dina önskningar! Serien levereras digitalt i högupplösta bilder. Rättigheterna till serien och dess original tillhör mig enligt upphovsrättslagen.
1000:-

En workshop i serieteckning med dig och dina vänner.
Workshops håller jag lite då och då! Oftast besöker jag skolor och bibliotek, men besöker gärna privata grupper nästan lite var- stans. Jag bor i Göteborg, så inom Göteborg är resan kostnads- fri, på övriga platser måste jag be om att få resan betald 🙂 Exempel på workshops: Hur man ritar en serie snabbt och får ner sina idéer på papper fort. Karaktärsbyggnad. Grundläggande teckningskunskaper. Låt mig veta vad ni skulle vilja fokusera på, så brukar jag kunna ordna det!
Varje grupp får vara högst 10 personer, och varje workshop är 3-4 timmar lång.
2500 kr eller enligt överenskommelse. Du får beställa en längre workshop, eller fler tillfällen, såklart!

OBS! Anmälan är bindande, eftersom jag kommer att ligga ute med pengar för att beställa produkterna så kan man inte ändra sin beställning.
Betalningsvillkor: 10 dagars betalningstid efter utskickad faktura till bankgirokonto.
Betalningsmedel för anmälan till projektet:
Swish: 073 926 05 96
PayPal-konto: yvette.gustafsson@gmail.com
Betala 25 kr till ovanstående betalningsdestinationer och skriv i meddelanderaden vad återstoden av din beställning består av samt din leveransadress. Om det känns krångligt så behöver du bara höra av dig, så hjälper jag dig med det.