Zak&Ting-signering på SciFi-bokhandeln 24/8

Den 24/8 besöker jag SF-Bokhandeln i Göteborg för att signera “Zak&Ting samlade äventyr”, produkten av crowdfundingen i april-maj! Signeringen sker tillsammans med Oscar Hjelmgren, som också har självpublicerat sitt senaste album.

Mitt album kan bli ditt för ca 130:- och jajjemen, jag ritar en liten bild till Dig vid signering!

zotfram

 

Uppdatering: Bilder från signeringen

2013-08-24 17.29.18

Fotograf: Henrik Wannheden

Fotograf: Malinda Lindmark

Det var otroligt fint väder denna lönehelg 🙂 Bara några dagar innan hade vi postat ett evenemang på Facebook för att bjuda in åtminstone folk vi känner och hoppas på ännu fler. SF-bokhandeln i Göteborg är en välbesökt butik, med en bred målgrupp och vi träffade en hel de människor, både bekanta och nya ansikten. En del album gick iväg, men det viktigaste är att vi var där, våra ansikten står bakom våra album. En dag kanske en signering sker på övre våningen, med kö ut genom dörren 😉