Tänkvärt trams med Uvett och Malin Biller

Serietecknarna Yvette Gustafsson och Malin Biller berättar om hur man kan vara allvarlig, fast rolig ändå.

Lördag 19/10 kl 12-16 Fri entré (seriealbum kostar 100:-) Dynamo, Norra hamngatan 12, 4 trappor upp.

Zak&Ting samlade äventyr
Ting sitter på ett moln och spelar harpa. När den går sönder och hon svär till blir hon utputtad från himlen. Hon ramlar rakt ned på Zak, som inte alls vill ha med henne att göra. Det är början på en krokig väg mot vänskap och en massa äventyr.

Äventyren med Zak&Ting var först med i Nemi 2007-2009. Nu finns de samlade i ett album tillsammans med opublicerat material, skisser och historien om hur allt kom till. Albumet kostar 100:- och självklart får man även en liten bildsignering i den också 😉

Det åttonde underverket.

Malin Biller släpper sin fjärde samling med hyllade seriestrippar, fulpyssel och serier. Hennes figurer är som lyckligast när de vandrar dit de vill vandra, gör det de vill göra och struntar fullständigt i vad andra ska tycka och tänka. Träffsäkert driver hon med högt och lågt, könsroller, människors självbild, inpräntade fördomar om hur saker ska vara och våra uppdiktade liv i sociala medier.

Workshop
Gör egna berättelser och bilder med klipp-och-klistra-metoden. Yvette och Malin ger dig en hjälpande hand! Tag gärna med dig gamla magasin du inte vill ha längre och donera till klipp-och-klistra-lådan!

Workshop och signering med mig och Malin Biller den 19/10