Skapande skola på Kålltorpsskolan i februari – mars

Under februari-mars kommer jag att besöka Kålltorpsskolan i Göteborg för ett Skapande skola-projekt på fem tillfällen där vi kommer att teckna serier. Några av eleverna har jag träffat förut, då jag besökte Rosendalskolan i Örgryte under 2013. Efter en omorganisation har en del elever flyttat till Kålltorpsskolan och därför kommer jag att se några bekanta ansikten, det ska bli skoj! Det är så sällan man får komma tillbaka till ett ställe, eftersom det finns så många skolor runt om i Göteborg och man vill gärna kunna besöka dem alla!

Eftersom jag träffat några av dem innan har jag passat på att göra nytt material, så att det blir nytt för alla. Vi kommer att sätta stor fokus på att sätta fart på våra figurer, få dem att röra sig. Hoppa, gå, springa och visa en massa känslor – berätta med bilder, helt enkelt!