Uvett <3 Sjöfartsmuséet!

Den 27/9 kommer en ny utställning att öppnas på Sjöfartsmuséet i Göteborg. Den kommer att handla om fiskar och fiskeliv och jag är den som illustrerar till den 🙂 Det kommer att bli en lekfull utställning som är menad att vara både rolig och informativ för alla åldrar, även om den primära målgruppen är 10 år.

reklambanner

Vi ses där!

HEJ FISK!
Fiske har under lång tid varit viktigt för människors försörjning och inneburit nära kontakt med havet. Men en stor del av fisket har blivit allt mer industrialiserat med utfiskning och miljöförstöring som följd. Med en utställning i serieformat tar vi ett nytt grepp kring temat havsmiljö och djupdyker bland trålning, miljöhot, matlagning och sillpruttar.

Invigning lör 27 sept kl 13–15
Kom och var med när vi öppnar vår nya utställning Hej Fisk! Vattenmannen och Speed dyker upp med sin berömda vagn och spelar, sjunger och gör diverse oförglömliga trix. Den hållbara kocken Bea Hultfeldt lagar och bjuder på musslor tillsammans med klass 4 beta från Gullregnsskolan.
Camilla Nyman, vd Göteborg & co, inviger utställningen.
Fri entré för alla. Teckentolkat.

Läs mer på Sjöfartsmuséet Akvariets hemsida