Kalle Hizz – Serial Masks. Deckarnovell!

 

serialmasksfrontFinns på Comixology!

 

En stad i skräck. 
Tidningarna rapporterar om otaliga människor som blivit överfallna, attackerade och maskerade med maskeringstejp, och polisen står rådvill. Med ingenting att gå på, men fast besluten att lösa mysteriet och hindra att fler människor blir attackerade och maskerade och få sitt hår, ögonbryn och ögonfransar förstörda, tar Kalle Hizz på sig trenchcoaten och rotar fram sitt förstoringsglas. Vem kan stå bakom brotten, och kommer hen att attackera igen?

 

 

aebfdeab910aa1afb435ef5d7cf2df15

 

 Vad är Comixology?

Comixology är det bästa digitala alternativet till att läsa serier! Se video

1. Besök hemsidan https://www.comixology.eu

2. Skapa ett konto (det är gratis och går fort, såklart)

3. Om du vill köpa serier så kopplar du ett betalkort till ditt konto, och sedan shoppar du som på vilken e-handelsajt som helst.

Nu kommer det viktiga! 

Ladda ned appen comixology till din telefon och/eller läsplatta

Där laddar du ned serier till din pryl som du har köpt på hemsidan. De är kopplade till ditt konto på comixology, så du har allt samlat, men du behöver inte ha det samlat och ta upp en massa plats på din telefon/läsplatta när du inte läser dem. Det går såklart att läsa dem på din datorskärm, men ibland (oftast) när man läser serier vill man gärna göra det i sängen, soffan, sin läsdivan eller kanske på bussen. Då är det smidigt att ha dem nedladdade till telefonen/läsplattan.

Men är det inte krångligt det här? Kan man inte köpa serier direkt i appen på telefonen?! Nej. Tyvärr inte. Se det istället som att du sitter vid din dator där du gör mer medvetna köp än när du klickar runt på din telefon och impulsköper saker 😀