Borta bra men hemma bäst

BortabramenhemmabastframsidaBorta bra men hemma bäst

vad ska man egentligen hitta på när man har tråkigt? alltså, inte bara lite tråkigt utan jättejättejättetråååååkigt. man kan försöka göra det lite spännande genom att gå ut på en promenad och se vad som händer.

kidnappande karltokig nunna! En påve! halloweenfezt! spöken! pariserhjul! allt action som kan hända i en småstad kommer att hända. Och du kommer förmodligen att känna igen dig 😉


2008 hade jag bott i göteborg i ett år. jag höll på med ™Drömresan∫, som var frukterna efter ett första försök på en maratonserie där jag ritade 16 sidor på 16 timmar. Det var ett koncept som gick hem hos många. jag och några vänner ville göra samma sak igen och samtidigt bjuda in andra för samma möjlighet att få en uppenbarelse kring konceptet. Vi samlade fler vänner på pustervik i göteborg, där vi satt från öppning till stängning innan vi åkte hem till mig för att teckna vidare. Så kan man också göra! Den här historien har jag inte kunnat teckna om, teckningarna är alldeles för spontana och historien är för vild för att jag ska förmå mig att teckna om det till stela, övertänkta teckningar. Så här kommer den, näst intill återgett som från början, med undantag för att jag städat upp lite och gjort texten mer läsbar.
Vill du ha den i tryckt format, kontakta mig via kontaktinfo på hemsidan, lämna en kommentar, skriv till mig på twitter, Facebook, you name it.
a