Kalle Hizz i Home made comics nr 15

Home made  comics 15

Självbiografi, science fiction, manga, konst, strippar, religion, humor, skräck, politik, fåglar, kärlek, demoner, ångest, åsikter, snusk, dumheter, superhjältar, enrutingar och trams.

Home Made Comics #15 innehåller tecknade serier av Ola Forssblad, Per Myrhill, Nicolas Križan, Ulf Österström, David Liljemark, Tomas Antila, Björn Gardner, Magnus Lenneskog, Johan Wanloo, Kristofer Ahlfeldt, Frida Malmgren, Elise Rosberg, Marcus Ivarsson, Staffan Melin, Petter Sjölund, Sanna Borell, Jan Hoff, Robin Larsson, Anders Karlsson, Mikael Grahn, Idiomdrottning, Richard Andersson, Dag Olsson, Christoffer Hjalmarsson, Daniel Tjernberg, Fia Lien, Tomas Zackarias Westberg, Jojo Falk, Ulrika Balla, Daniel Ahlgren, Stef Gaines, Ray Husac, Yvette Gustafsson, Johannes Aggro Torstensson, Janetta Nyberg, Jan Kustfält, Carl Marcus Sjöberg, Allan Lennerstad och Robert Pettersson.

ISSN: 2001-6549
ISBN: 978-91-981245-1-4

Format:
 238 sidor i bokformat, 230×155 mm, två tredjedelar i färg.

Band: Mjukband av dansk typ med flikar.
Limited edition: Begränsad numrerad upplaga.
Pris: 200 kronor inklusive frakt.

Vill du betala med banköverföring eller Swish?

Melja din beställning till ola@forssblad.com.