Kalle Hizz minifanzine

Kalle Hizz är din dumskalle i vardagen! När jag gick i skolan i Hofors fick vi till uppgift att rita strippserier och min lärare trodde att det skulle passa mig. Det var hemskt. Jag gillade det inte alls, men en sen kväll i oktober 2005 ritade jag ändå det dumma monstret Kalle Hizz  som inte alls försökte vara rolig, utan bara var sitt dumma egna jag. Sedan dess har det blivit många strippar, och varje år sätter jag ihop minifanzine på de nya stripparna jag gjort under året. Dessa har det blivit hittills:

kallehizzsamlade1

kallehizzsamlade2

kallehizzsamlade3

kallehizzsamlade4

kallesamlad5

kallehizzsamlade6

kallehizzsamlade7

kallehizzsamlade8

 

Tapastic är ett community på nätet där webbserieskapare publicerar sina serier. Nu finns Kalle Hizz där på engelska!

För att läsa serier på Tapastic behöver man inte mer än ett konto där. Det kostar ingenting alls – såvida du inte vill ge dina favoritserietecknare ett bidrag.

kallehizzvykortENG