Kalle Hizz – The missing smile

Finns på Comixology!

comixologythemissingsmile

The missing smile
Miss Jomla has lost her award winning smile! Anyone could have stolen it, but no one did it. Someone is responsible but not everyone is ready to take on the case. Except of course for our very own Detective Hizz! In a gloomy, rainy city he dives in to it with all the ground breaking logic he has to bring. Will he be able to find miss Joomlas smile before the tooth paste gala?

Köp på Comixology: https://www.comixology.eu/Detective-Hizz-2/digital-comic/220123?ref=c2VhcmNoL2luZGV4L2Rlc2t0b3Avc2xpZGVyTGlzdC9pdGVtU2xpZGVy

Vad är Comixology?

Comixology är det bästa digitala alternativet till att läsa serier!

1. Besök hemsidan https://www.comixology.eu

2. Skapa ett konto (det är gratis och går fort, såklart)

3. Om du vill köpa serier så kopplar du ett betalkort till ditt konto, och sedan shoppar du som på vilken e-handelsajt som helst.

Nu kommer det viktiga!

Ladda ned appen comixology till din telefon och/eller läsplatta

IPHONE/IPAD APP
ANDROID APP
KINDLE FIRE APP
WINDOWS 8
Där laddar du ned serier till din pryl som du har köpt på hemsidan. De är kopplade till ditt konto på comixology, så du har allt samlat, men du behöver inte ha det samlat och ta upp en massa plats på din telefon/läsplatta när du inte läser dem. Det går såklart att läsa dem på din datorskärm, men ibland (oftast) när man läser serier vill man gärna göra det i sängen, soffan, sin läsdivan eller kanske på bussen. Då är det smidigt att ha dem nedladdade till telefonen/läsplattan.

Men är det inte krångligt det här? Kan man inte köpa serier direkt i appen på telefonen?! Nej. Tyvärr inte. Se det istället som att du sitter vid din dator där du gör mer medvetna köp än när du klickar runt på din telefon och impulsköper saker ?