GothCon i Göteborg i påsk

I helgen är det GothCon på Hvitfeldtska gymnasiet i Göteborg och jag kommer vara där! GothCon är en spelmässa med fokus på brädspel, men de har en liten Artist Alley där jag och en massa andra serietecknare kommer att vara med och sälja våra grejer. Jag har aldrig varit på GothCon innan så jag vet inte riktigt vad jag ska vänta mig, men det blir nog bra. Man måste testa och man måste uppmuntra event som händer i sin hemstad. Det är inte ofta man bli bortskämd med att ta spårvagnen/bussen till ett event!

zotframSaker som följer med mig:

Zak&Ting, såklart! Jag har ett nytt äventyr med Zak&Ting som heter Orienterarna, och förhoppningsvis kommer jag att kunna få ihop det i tid (alltid ute i sista sekund, som vanligt) så att jag kan ta med det. Jag har inte ens bestämt om det ska vara i A5 eller B5-format än. Det är bara 16 sidor, så B5 kanske känns lite för stort. Jag gillar att komprimera och trycka ihop, som ni kanske märkt vid det här laget 😀

Jag upptäckte att jag bara har 7 ex kvar av Zak&Ting i min låda, hur gick det till?! Jag kommer nog inte att göra ett nytryck av den, jag vill gärna trycka upp nya grejer istället men om efterfrågan väcks senare så är ingenting omöjligt, förstås. Det händer fortfarande att jag träffar människor som minns Zak&Ting från tiden de var med i Nemi. Det var så synd att jag tappade den publiceringen 🙁 Att vara med i en rullande publikation är så himla mycket värt för lång tid framåt. Under tiden förstod jag det inte, för just då var det ganska mycket “jaha”-reaktioner från många håll när jag berättade om det “Jag vet inte vad det här Nemo är för något”. “Va?! så du tecknar Nemi? *förklarar* “jaha… (besviket)”

Så får man inte göra mot en känslig konstnär, haha!

Skärmavbild 2016-03-23 kl. 10.55.20

Orienterarna 

Ting hittar en karta och drar med sig Zak på äventyr för att hitta de små pilliduttarna på kartan. Det är väl sådär lätt, förstås, men man gör sitt bästa. Och vad är egentligen målet med att hitta de små pilliduttarna. Finns det en belöning där och vad är det för belöning?

Alla som orienterat någon gång kommer förmodligen att känna igen sig 😉 det passar speciellt bra att börja sälja den i Göteborg, eftersom den också innehåller sceniska bilder från den kära staden i väst.

16 sidor, färg.

Kalle Hizz minifanzine 

Skärmavbild 2016-03-23 kl. 11.03.17Jag har återigen knåpat ihop små minifanzine som innehåller 14 strippar vardera för en spottstyver. Skratt är en färskvara, så därför gillar jag att de här kommer i små portioner, så att det inte blir för mycket av det goda på en och samma gång, liksom. Den här gången försöker Kalle navigera bland andra och misslyckas lite halvt, både IRL och URL och det blir en massa feltänk, men det är så han är och det är väl därför vi gillar honom? 16 sidor, färg. Pris 10:-/st.

Det är det nya jag kommer ha med mig, men så kommer jag såklart ha med mig saker jag gjort innan också. Fanzine, halsband och magneter hänger med mig dit. Ses vi? Skärmavbild 2016-03-23 kl. 11.03.25