Blog Archives

Zak&Ting: Orienterarna

Orienterarna

Fristående äventyr med Zak&Ting. En dag i ett tråkigt vardags-Göteborg för vinden med sig en karta som ser ut lite som en skattkarta. Zak känner sig inte nyfiken men Ting vill göra något med sin dag. Hon drar med sig Zak på äventyr för att hitta de små pilliduttarna på kartan. Det är väl sådär lätt, förstås, men man gör sitt bästa. Och vad är egentligen målet med att hitta de små pilliduttarna? Finns det en belöning där och vad är det för belöning? Kan det vara korv med bröd?

Alla som orienterat någon gång kommer förmodligen att känna igen sig ? det passar speciellt bra att börja sälja den i Göteborg, eftersom den också innehåller sceniska bilder från den kära staden i väst.…

Feltänkt nr 1 Trötthetens faser

Serien Feltänkt publiceras på Instagramkontot @feltankt med ett avsnitt i veckan. Serien är inte bara en serie, det är en samlingsplats för alla som någon gång tänkt lite fel, sagt fel eller gjort fel. Det visar sig att ganska många tänkt ungefär lika fel vid något tillfälle, så det kanske inte är så farligt ändå.

Träffsäker! Hög igenkänningsfaktor!

Här samlas alla avsnitt från 2019, som avhandlar trötthet och kaffe, produktivitet, saker som hänt, saker som aldrig hänt (men mycket väl kunnat hända), huvudvärk och vänskap.

Vardagsnära. Ibland läskigt vardagsnära.

Zak&Ting: Jobbiga jävlar del 4 av 4

Zak, Ting och Malin har blivit åtskilda från varandra och nu måste de komma till tals med vad som kan vara deras värsta fiende någonsin – dem själva. Hur länge kan man kämpa mot sin egen spegelbild? För evigt, verkar det som. Går det ens att vinna mot sina egna värsta tankar?

Häng med i det fartfyllda äventyret och få reda på om och hur Zak&Ting tar sig igenom de faror som väntar på vägen ut ur helvetet. Kommer Malin hänga med dem för evigt nu? Svaret på det och på gåtan som gjorde att de hamnade i helvetet avslöjas äntligen!

“Köpte 1 o 2 på SIS och 3 och 4 i Örebro. Ägnade helgen åt att läsa serien och jag gillar den starkt. Tyckte om att den började lite ”naivt”, men avslutade lite allvarlig med ett budskap. Hoppas på en fortsättning! :)”

Feltänkt-vykort 2020

Vykort-paket Feltänkt 2020

Feltänkt-vykort 2020

De 10 mest populära avsnitten av Feltänkt 2020 som vykort! Köps i 10-pack. På baksidan finns yta för dig att skriva text och adress och skicka till en vän. Eller rama in som ett litet print. Storlek: A6 (108×148 mm)…